Site icon Hallocy

Μπέττυ Μαγγίρα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης – Είμαστε πάντα με τα θύματα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας τις δηλώσεις των ηθοποιών μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να «δικάζουν» ανθρώπους μέσα από τα τηλεοπτικά πάνελ, χωρίς να έχει αποδειχτεί ότι είναι ένοχοι για τις πράξεις που τους καταλογίζουν.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασε μέσα από την εκπομπή της:

«Μπορεί να έχεις δουλέψει μαζί του και να είχες μια άψογη συνεργασία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρεις τι γίνεται στην προσωπική του ζωή. Τι θέση να πάρεις και τι να πεις εσύ;» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να πάω ένα βήμα πίσω; Έχουμε μία καταγγελία για έναν άνθρωπο. Γιατί έχουμε ήδη δικάσει την κατάσταση, ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει αυτό το πράγμα; Έβλεπα το πρωί άλλες εκπομπές και έχω πάθει σοκ. Είχαν πάει στο χωριό του, βρήκαν τη μαμά του, μιλούσαν με τον φίλο του, τι άνθρωπος ήταν», σχολιάζει από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Από μία καταγγελία που έχει γίνει έχουμε φτάσει να καταδικάσουμε τον Αλέξη Γεωργούλη και ρωτάμε τους συναδέλφους ηθοποιούς αν είχαν καταλάβει κάτι; Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρώιμο. Σαν να θέλουμε να αποπροσανατολιστούμε, να αλλάξουμε κλίμα και σελίδα, να πάμε σε κάτι άλλο και να θάψουμε άλλον ένα. Αφού δεν γνωρίζουμε, ας σιωπήσουμε», προσθέτει ο ηθοποιός.

«Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης, βλέπουμε πάρα πολλά πρότυπα, είδωλα στον χώρο και εκτός χώρου να αποκαθηλώνονται. Μέχρι να αποδειχθεί όλο αυτό, κανείς δεν ξέρει τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Είμαστε πάντα με τα θύματα, δεν υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή τον Αλέξη Γεωργούλη ή τον κάθε Γεωργούλη. Να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να μην κρεμάμε ανθρώπους στα περίπτερα πριν ακόμα αποδειχθεί ότι έγινε αυτό» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Exit mobile version