Site icon Hallocy

O Άκης Πετρετζίκης απαντά στο τρολάρισμα για το φαγητό που έμεινε από το Πάσχα

«Συνταγές με κουλούρια και τσουρέκια που περίσσεψαν από το Πάσχα, προτείνει ο Άκης. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω λεβέντη μου, αλλά φάγαμε και τα πόμολα», έγραψε μια γνωστή σελίδα χιουμοριστικών memes.

Το ξεκίνημα στο τρολάρισμα του Άκη Πετρετζίκη έγινε με την πρόκληση για μελομακάρονα με λιναρόσπορο τα Χριστούγεννα και τότε ο πρώτος έλληνας MasterChef, απάντησε με συνταγή που έγινε ανάρπαστη.

Αυτή τη φορά, ο Άκης δέχτηκε τρολάρισμα για τα leftovers από το Πάσχα, τα οποία ανακυκλώνει σε απίθανες συνταγές.

Influencer με χιούμορ ο Άκης
Ακόμα και στο τρολάρισμα για τα καλούδια του Πάσχα που δεν περίσσεψαν, ο Άκης απάντησε με επικό τρόπο!

«Εντάξει ρε παιδιά, είπα μήπως, αλλά συνταγή για πόμολα που βρήκατε», έγραψε ο Άκης χαρακτηριστικά.

Διατροφή υγιεινή για τον Άκη
Ο Άκης πάντως δεν έφαγε σίγουρα πολύ το Πάσχα, μιας και ο ίδιος είχε τονίσει στην εμφάνισή του στη Ναταλία Γερμανού πως τρώει πολύ υγιεινά σε αντίθεση με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος.

Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλέπω και θα είμαι οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω, τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά», αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Παιδική διατροφή και εκπαίδευση

Η παιδική διατροφή έχει μπει δυναμικά στη ζωή του Άκη πάντως, με την έλευση του γιου του Αχιλλέα αρχικά και έπειτα της κορούλας του.

«Πλέον έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Παλαιότερα με ρωτούσαν οι μανούλες πώς να μαγειρέψουν στα παιδιά τους. Δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί, εάν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη.

Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα, και κατέληξα στο πώς να συμπεριφερθεί κανείς στο θέμα διατροφή, τουλάχιστον για το δικό μου παιδί. Θέλει να καταλάβεις ότι το παιδί είναι άνθρωπος, οπότε πρέπει να του συμπεριφερθείς σαν να είναι άνθρωπος. Θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε σωστά για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για παιδιά. Είναι τέχνη. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τεχνικές για γκρουπάρεις τα φαγητά, διότι οι ποσότητες είναι μικρές», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης.

Exit mobile version