Site icon Hallocy

Zoe Pre: Το παρασκήνιο της συνέντευξης στον Αλέξη Τσίπρα – «Εκείνοι με προσέγγισαν»

Η Zoe Pre πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το κανάλι της στο Youtube, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές.

Η 28χρονη Youtuber και ραδιοφωνική παραγωγός εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης και την γνωριμία της με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Κάνω αυτή την εκπομπή εδώ και δύο χρόνια και έχω καλέσει πολλές προσωπικότητες από πολλούς χώρους. Στόχος της εκπομπής δεν είναι να το παίξω κάτι που δεν είμαι ή να κάνω πολιτικές ερωτήσεις. Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους και ρωτάω πράγματα που θέλω να μάθω για εκείνους. Γράφω τις ερωτήσεις και αν μου τις ζητήσουν τις στέλνω. Δεν μου είπαν να κάνω κάποια αλλαγή. Δεν μου είπε κανείς στο γύρισμα “αυτό μην το πεις”. Δεν υπήρχε καμία παρέμβαση.

Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος, πολύ ευγενικός. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεγάλο τρολ, γελάσαμε πάρα πολύ. Όλους τους ρωτάω αν θέλουν να τους μιλάω στον Ενικό. Θέλω να πέφτει αυτό το τοίχος. Ο στόχος μου ήταν να δουν κάτι διαφορετικό και προπάντων να πάνε να ψηφίσουν. Μην κάτσουν σπίτι τους. Με προσέγγισαν για τη συνέντευξη. Γενικότερα με προσεγγίζουν για συνέντευξη, δεν μου έκανε εντύπωση» αποκάλυψε η Zoe Pre.

Exit mobile version