Site icon Hallocy

«Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» – Σάλος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του Γαβαλά

«Είναι ό,τι με ανάβει…»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ”Konilo Talks”, που προβάλλεται στο youtube με απόσπασμα αυτής να προβάλλεται την Παρασκευή 28/4 στην εκπομπή Πρωινό με το Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του να σχολιάζουν κομμάτια της αυτής.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής μόδας ήταν χείμαρρος και μάλιστα πολλές από τις δηλώσεις του αφορούσαν στον προσανατολισμό του και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του, οι οποίες δε μπορούν να μπουν σε ένα και μόνο καλούπι

Τόσο το πάνελ της εκπομπής όσο και ο παρουσιαστής δεν κατάλαβαν ακριβώς όσα ήθελε να δηλώσει ο Γαβαλάς με το Γιώργο Λιάγκα συγκεκριμένα να ζητάει από το κοντρόλ να τον καλέσουν για να αποσαφηνίσει κομμάτια της συνέντευξής του.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις
«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική και έχω υπηρετήσει γυναίκες, σαν σέρβις, οντότητα, περισσότερο από ότι οι άνδρες τους. Άρα είμαι no gender. Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Είναι ό,τι με ανάβει, αλλά δεν ανάβει μόνο από τη μέση και κάτω εμένα κάτι και μου είναι αρκετό. Ό,τι με ανάβει από τη μέση και πάνω, είναι πιο σημαντικό για εμένα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Exit mobile version