Hallocy

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Stand by me»

Έχουν περάσει 37 χρόνια από την επιτυχημένη ταινία – Πού βρίσκονται σήμερα οι ηθοποιοί

Το «Stand by Me» είναι μια αμερικανική δραματική ταινία ενηλικίωσης του 1986, σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ, με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Γουίτον, Ρίβερ Φοίνιξ, Κόρεϊ Φέλντμαν και Τζέρι Ο’Κόνελ. Η ταινία βασίστηκε στη νουβέλα του Στίβεν Κινγκ «The Body» του 1982. Η ιστορία ακολουθεί τέσσερα αγόρια, τον Γκόρντι (Γουίτον), τον Κρις (Φοίνιξ), τον Τέντι (Φέλντμαν) και τον Βερν (Ο’Κόνελ), τα οποία ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το πτώμα ενός αγνοούμενου αγοριού, του Ρέι Μπρόουερ, στο δάσος κοντά στη μικρή τους πόλη στο Όρεγκον το καλοκαίρι του 1959.

H ταινία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές κατά την κυκλοφορία της και έκτοτε έχει γίνει ένα αγαπημένο κλασικό έργο. Το εμβληματικό soundtrack του φιλμ, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από τις δεκαετίες του 1950 και του 60, έγινε επίσης επιτυχία.

Πού βρίσκονται σήμερα όμως οι πρωταγωνιστές;

Ο Γουίλ Γουίτον που έπαιξε στην ταινία τον Γκόρντι, συνέχισε να παίζει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Έχει επίσης εργαστεί ως συγγραφέας και έχει γίνει εξέχουσα μορφή της κουλτούρας των geek. Σήμερα είναι οικοδεσπότης μιας διαδικτυακής σειράς με τίτλο «Tabletop» και έχει γράψει αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων και τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Just a Geek».

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν που υποδύθηκε τον Τέντι, συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ ασχολήθηκε και με τη μουσική, κυκλοφορώντας αρκετά άλμπουμ. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με παιδιά-ηθοποιούς και έχει μιλήσει δημόσια αρκετές φορές, για την κακοποίηση στο Χόλιγουντ.

Τζέρι Ο’Κόνελ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Βερν, συνεχίζει την υποκριτική σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει δανείσει και τη φωνή του σε αρκετές από αυτές.

Ρίβερ Φοίνιξ που έπαιξε τον ρόλο του Κρις Τσέιμπερς, πέθανε το 1993 σε ηλικία 23 ετών, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Πριν από τον θάνατό του είχε συνεχίσει να παίζει σε ταινίες, όπως το «My Own Private Idaho» και το «Indiana Jones and the Last Crusade».

Exit mobile version