Site icon Hallocy

«Ψευτοφεμινίστριες και τα #metoο όλα ψέματα! Εξαφανίστηκαν όταν ζήτησα υποστήριξη» – Ξέσπασε η Super Κική

«Αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Super Κική, λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια που την οδήγησε στα κρατητήρια και με χειροπέδες στα χέρια. Το σοκαριστικό περιστατικό με την κακοποίηση της φίλης της από πρώην σύντροφό της και οι φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει είχαν σοκάρει

Η instagrammer ξέσπασε, λέγοντας πως οι γυναίκες του metoo δεν την υποστήριξαν, αντιθέτως εξαφανίστηκαν, ενώ δήλωσε πως κανονικά έπρεπε όλοι να της ζητήσουν συγγνώμη για τα όσα βίωσε.

Το ξέσπασμα της Super Κικής
«Έχω τη λεγόμενη «χαρούμενη κατάθλιψη», είναι μόνιμη. Αλλά εκεί τα τελευταία που έγιναν με τις αστυνομίες ήταν πολύ αχρείαστο για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα έπρεπε να μου ζητάνε όλοι συγγνώμη, ούτε καν να είναι ουδέτεροι κάποιοι. Ήταν πρόβλημα, βρέθηκα ξαφνικά στα κρατητήρια. Έδερνε ένας τη φίλη μου απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και βρέθηκα στα κρατητήρια.

Δεν το συζητώ για τις ψευτοφεμινίστριες και τα #metoo… όλα ψέματα. Για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές… μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα. Ζήτησα υποστήριξη. Να τα περνάω όλα αυτά και να μου γυρνάνε την πλάτη;», ανέφερε αρχικά και ξέσπασε.

«Μπαινόβγαινε αυτός κάθε τρεις και λίγο και έσπαγε τζαμαρίες, μύτες, τα πάντα. Αστυνομία, περιοριστικά μέτρα, μηνύσεις, τίποτα. Μία φορά τον πήγαν μέσα και μας είπαν ότι τον πήραμε όχι γιατί σας έδειρε αλλά γιατί βρήκαμε πάνω του ναρκωτικά. Και να λένε ότι η Super Κική έβαλε μπράβο; Κατηγορία πιο τζάμπα δεν έχω δει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Πού να δεις τα κρατητήρια… τα έχω όλα σε βίντεο, πέρασα κρυφά το κινητό μέσα. Δε μπορείς να φανταστείς πού ζούσα, που έχω ξαναπάει πολλές φορές στο κρατητήριο αλλά αυτό το χάλι… να μην έχει πουθενά λάμπα. Κουτουλούσαμε τα κεφάλια μας στα κάγκελα. Τουαλέτα δεν το συζητώ», αποκάλυψε στο τέλος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έφυγε όλο το προσωπικό της επιχείρησης της, επειδή φοβόντουσαν τον άνδρα που πήγαινε και έσπαγε τις τζαμαρίες στο μαγαζί.

Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί και στη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του.

«Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, παρουσιάστρια. Η μάνα μού έλεγε πως δεν θα μπορέσεις να κάνει τη δουλειά αυτή χωρίς να διαβάζεις και της έλεγα: “Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Εγγλέζικα και έτσι θα γίνω όπως αυτός». Και τελικά δούλεψα μαζί του. Θα ξαναδούλευα με τον Γρηγόρη, αλλά τη θέση που είχα στο The 2night show δεν θα την είχα. Εκτός αν δεν είχα λουριά», είπε.

Exit mobile version