Site icon Hallocy

Survivor all star: Το ξεστομίζει στο συμβούλιο του νησιού – ”Αλαλούμ” με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

”Έμειναν” μπλε και κόκκινοι

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορούμε να πούμε μεγάλη βεβαιότητα, πως είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν στο Survivor all star όχι τόσο για τις μαχητικές και αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά λόγω του χαρακτήρα του, που είναι πολύ εξωστρεφής.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2/5 αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής και πιο συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπως αποκαλύπτει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Πρωινό μας

Πρωταγωνιστής σε νέο χιουμοριστικό σκηνικό ο Κωνσταντίνος Βασάλος
Πιο αναλυτικά, ο Βασάλος θα σταθεί στην υποψηφιότητα του Χανταμπάκη  με τον Κωνσταντίνο να μοιράζει άπλετο γέλιο σε μπλε και κόκκινους, στην προσπάθεια του να σχολιάσει στημένες ψηφοφορίες!

Ο εκνευρισμός του Βασάλου με τον Χανταμπάκη στο Survivor all star
Το (1/5) επεισόδιο του Survivor all star ξεκίνησε και οι παίκτες της μπλε ομάδας απόλαυσαν το ταξίδι τους στο Λονδίνο, αλλά οι κόκκινοι άνοιξαν μέτωπα μεταξύ τους. Τα μυστικά, οι κόντρες και τα ψέματα έχουν ξεκινήσει, με πρωταγωνιστές του Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πρωταθλήτρια, λοιπόν, είπε στον παρουσιαστή ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη της κόκκινης ομάδας και, ο ίδιος αμέσως το αποκάλυψε τόσο σε αυτόν, όσο και στην υπόλοιπη όμάδα. Μια κίνηση, που εξόργισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, διότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να του το αποκαλύψει.

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο 10 λεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα…», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ενώ στην συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστει στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν».


Exit mobile version