Site icon Hallocy

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από εμένα στα…» – Η αναφορά της Καινούργιου στον Λιάγκα και η παρεξήγηση με τον Μικρούτσικο

Αναστάτωση στο πλατό του Super Κατερίνα

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την εκπομπή “Είμαστε μαζί” αναφέροντας πως δεν έχει δει τον εαυτό του στην τηλεόραση παρόλο που συμμετέχει στο πάνελ.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο αποκάλυψε πως βλέπει τον ανταγωνισμό μόνο και μόνο όμως για τα νούμερα τηλεθέασης. Εξαιτίας αυτού λοιπόν, ανέφερε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα.

Τι συνέβη στο Super Κατερίνα με αφορμή το Λάγιο
«Εγώ βλέπω τον ανταγωνισμό. Τον άμεσο που είναι ο Λιάγκας στην παρούσα φάση, σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα ποσοστά που κάνουν). Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από εμένα στα νεύρα. Πάνω έχει την Χρύσα και δεν καταλαβαίνεις Θέμη (ο αρχισυντάκτης της) τι της κάνει. Της λέει επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μια δικιά της εκπομπής… είναι καταπληκτικό. Οπότε Λέω τώρα, εγώ είμαι που είμαι νευρική ή ο Λιάγκας;», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Μετά από κάποια σχόλια, πήρε το λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σχολίασε: «Θα συμφωνήσω σε κάποια πράγματα για το Λιάγκα. Επειδή εγώ όταν έχω αρρωστήσει, τον Λιάγκα βλέπω ή εμάς για να κάνω την σύγκριση. Το χταπόδι παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει. Αυτό πρέπει να το πούμε»,

«Αν σου αρέσει τόσο πολύ θες να πας εκεί;», τον “πείραξε” η Κατερίνα Καινούργιου. «Το να μου αρέσει κάτι πρέπει να πάω κιόλας;», της απάντησε με ύφος ο παρουσιαστής.

Στο τέλος όμως και οι δυο γέλασαν, με την Κατερίνα να αναφέρει «Αντρέα πλάκα σου έκανα, είναι δυνατόν; Όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες φορές. Εγώ θέλω να είσαι εδώ. Απλά θέλω να δείτε στον Λιάγκα πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι».

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, επικράτησε μια μικρή αναστάτωση ανάμεσα στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όταν η πρώτη θέλοντας να υποστηρίξει τον Γιώργο Λιάγιο με αφορμή σχόλια που έγιναν, είπε «Έχει μια ατζέντα γεμάτη ραντεβού».

Ο συνάδελφο της με φωνές απάντησε «Χρίσλα μου σου θίξαμε τον κολλητό σου. Δεν πας καλά τώρα. Μας σε παρακαλώ», με την δημοσιογράφο να του λέει να της μιλάει με ωραίο τρόπο όπως μιλάει και η ίδια.

Exit mobile version