Site icon Hallocy

Η παρατήρηση follower που έφερε σε δύσκολη θέση την Κορομηλά – «Ο κύριος με το μαγιό να υποθέσουμε…»

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία ανάρτηση την Πέμπτη 4/5 στο λογαριασμό της στο instagram με την παρουσιάστρια να πηγαίνει μερικά χρόνια πίσω και μάλιστα σε μία χαλαρή καλοκαιρινή περίοδο, που η ίδια φορούσε το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω, καθώς βλέπουμε την παρουσιάστρια στα πολύ νεανικά της χρόνια, σε ένα από τα πολλά throwback, που συνηθίζει να κάνει. Μια πολύ παρατηρητική της ακόλουθος ωστόσο είδε κάτι, που οι πολλοί δεν πρόσεξαν.

Πιο αναλυτικά, όσο η Κορομηλά ποζάρει σε μία σκάλα από πίσω διαφαίνεται ένας άντρας με με το μαγιό του, χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνουμε ποιος είναι αυτός. Η εν λόγω κυρία θεώρησε, πως πρόκειται για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον πρώην σύζυγό της Ρούλας με την ίδια να απαντάει στην ερώτησή της με ιδιαίτερο τρόπο

Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά και το σχόλιο follower της
«Ολόσωμο μαγιό ,που έψαχνα μανιωδώς τότε με στάμπα μάλιστα τον Σνουπι,τον πιο διάσημο σκύλο καρτούν του κόσμου που άφησε την στέγη του σπιτιού του κ ήρθε κοντά μου… Αδυναμια στα ολόσωμα πριν αλλά κ τώρα χωρίς καρτούν…
YΓ. Μόλις το είχα βρει τότε κ το δοκίμαζα σε διάφορες πόζες λίγο πριν το βουτήξω στη θάλασσα», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παρακάτω σχόλιο και η εξής απάντηση της Κορομηλά:

 

Exit mobile version