Site icon Hallocy

Survivor all star: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω» – Τα εξομολογητικά λόγια της Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο

«Δε χρειάζεται να πω…»

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ”Ήρθε και Έδεσε”, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 7/5 με την ίδια να κάνει νέα σχόλια και αναφορές για τη συμμετοχή της στο Survivor all star και τους παίκτες του ριάλιτι.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν και ο Μάριος Πρίαμος και η σχέση τους μετά τις εντάσεις και τους τσακωμούς, που είδαμε να έχουν μέσα στο παιχνίδι αναφορικά με τη σχέση τους και το πως αυτή εξελίχθηκε.

Αυτή τη φορά, η Ελευθερία τόνισε, πως δεν αλλάζει τίποτα από όσα του είχε προσάψει, σε κάθε περίπτωση όμως τώρα πια έχει ηρεμήσει και τα βλέπει όλα από μία πιο ήρεμη και τρυφερή σκοπιά

Οι νέες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο
«Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι ξέρεις έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι ο Μάριος.

Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα σε όλο αυτό το reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι κάτι πολύ μακρινό όλο αυτό, που έχει γίνει. Κρατάω το γεγονός, ότι είμαστε πολύ καλά με το Μάριο και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, πιστέψτε με δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου, γιατί ήταν συναίσθημα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Ήρθε και έδεσε και στο Ilovestyle.com.

Exit mobile version