Site icon Hallocy

Eurovision 2023: «Δεν με νοιάζουν τα στοιχήματα! Δεν χρειάζεται να…» – Απασφάλισε ο Victor Vernicos

Η απάντησή του για αυτούς που θεωρούν πως η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός τελικού

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023 (δείτε εδώ με ποια σειρά θα ανέβουν στην σκηνή οι 16 χώρες), ο Victor Vernicos βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο του podcast «Pride For Eurovision»

Ο 16χρονος τραγουδιστής και εκπρόσωπος της χώρας μας αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε πιο μικρός και τον οδήγησε να γράψει σε ηλικία 12 ετών το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό.

Μέσα σε όλα, φυσικά, απάντησε και για το εάν βλέπει τα στοιχήματα και εάν τον αφορούν.

Η απάντηση του Victor Vernicos για τα στοιχήματα που θέλουν εκτός τελικού της Eurovision την Ελλάδα
«Δεν με νοιάζουν τα στοιχήματα. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε ρε παιδιά. Θέλω να κάνω τα καλύτερα για τον κόσμο και τον διαγωνισμό. Πάω με τον στόχο να νικήσω αλλά εάν αυτό είναι το νούμερο 1 ή νούμερο 4. Θέλω να νικήσω!

Δεν χρειάζεται να βγούμε πρώτοι για να νικήσουμε. Στα στοιχήματα δεν με νοιάζει γιατί δεν ξέρουν τι ετοιμάζουμε… Δεν ασχολούμαι γιατί δεν μετράει, μόνο ότι θα συμβεί στην σκηνή μετράει. Πρέπει να βγάλω την ενέργειά μου, όπου και να είμαι στα στοιχήματα. Δεν θέλω να πάρω την ενέργεια των άλλων ούτε να δω ότι είμαι πρώτος και να πάρω αέρα. Θέλω να πατάω στο έδαφος, δουλευταράς και να μεταφέρω το συναίσθημα του τραγουδιού.

Προφανώς κι άν κάτσεις και διαβάζεις αρνητικά σχόλια, δεν θα σου κάνει καλό. Όταν λες κάτι στο μυαλό σου χίλιες φορές, κάτι αρνητικό, θα αρχίσεις να το πιστεύεις. Δεν ξέρει κανείς τι είναι αληθινό και τι το σωστό. Μόνο εσύ ξέρεις και να διαλέγεις την αλήθεια. Εγώ διαλέγω την αλήθεια μου και πάμε να δούμε τι θα γίνει στην σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

Exit mobile version