Site icon Hallocy

«Καρδούλι μου αυτές είναι μικροπρέπειες» – Η αιχμηρή δήλωση της Παναγιώταρου για τον Σχίζα λίγες ημέρες μετά την μετακόμιση

«Δεν ξεκίνησε από εμένα…»

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, βρέθηκε στην φωτογράφιση για την συλλογή μαγιό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας λοιπόν, έκανε δηλώσεις στην δημοσιογράφο, απαντώντας μεταξύ άλλων και για το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Το ζευγάρι μετά την αποχώρηση του νικητή του Survivor από το All Star πέρασε κρίση και δεν άργησαν να βγουν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού. Τελικά οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν και μετά από κάποιες δηλώσεις της, έπεσαν τα unfollow και τα block στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Παναγιώταρου μετά το unfollow στον Σχίζα
«Σήμερα έχουμε φωτογράφιση για την κολεξιόν με τα μαγιό. Όλα σχεδιάζονται από εμένα με πολύ αγάπη και μεράκι», ανέφερε αρχικά για την συλλογή ρούχων που έχει.

«Είναι άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και κάθε αλλαγή», απάντησε στην ερώτηση για το νέο βήμα στη ζωή της μετά το χωρισμό της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε σε δικό της σπίτι το οποίο έχει απίστευτη θέα

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε για τον unfollow που την έκανε ο Στάθης Σχίζας με την ίδια να χαμογελάει και να λέει «Καρδούλι μου αυτές είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν. Δεν ξεκίνησε από εμένα το unfollow».

Exit mobile version