Site icon Hallocy

«Έλα μ@@νι στον τόπο σου!» – Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το “σκάνδαλο” της Eurovision 2023

«Ήταν ντροπή»

Όλες οι εκπομπές σήμερα, Δευτέρα 15/5, ασχολήθηκαν πολύ έντονα με την Eurovision 2023 και όσα συνέβησαν το βράδυ του μεγάλου τελικού. Το μεγαλύτερο και σημαντικότερα θέμα προς συζήτηση ωστόσο ήταν το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο. Ίσως εάν το 12άρι δεν πήγαινε στο Βέλγιο και έμενε παραδοσιακά στο γειτονικό μας κράτος, ο Andrew Lambrou να εξασφάλιζε με μία θέση στην 10άδα και αυτό είναι που εξόργισε το κοινό.

Το ζήτημα αυτό, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, και τον Νίκο Μουτσινά. Ο ίδιος, δηλαδή, απόρησε με την κίνηση αυτή, εξηγώντας πως δεν μπορεί να καταλάβει ποια ήταν η λογική των μελών της επιτροπής. Ωστόσο, η έκφραση που χρησιμοποίησε ήταν που έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν!

Σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Μουτσινάς με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision 2023
«Έλα μ@@νι στον τόπο σου! Τι αλά μπελζίκ ρε Φώτη; Στο Βέλγιο; Θα ξεφτιλιστούμε στα πίσω πίσω τόσα χρόνια! Να’ ναι γερό το παιδί, ο Andrew. Πολύ ωραία η συμμετοχή και η φωνή πολύ ωραία και το παρουσιαστικό και όλα… νερά παντού και φωτιά!», είπε αρχικά.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενοι δώσαμε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε αυτό το τραγούδι της Κύπρου. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική. Πέρα από το ότι σαν γείτονες χώρες που αγαπιόμαστε και δίνουμε δωδεκάρια, έχουμε ακούσει γιουχαΐσματα εκατομμύρια χρόνια και με τραγούδια που μπορεί να μην άξιζαν το 12 είτε κυπριακά είτε ελληνικά… Δεν καταλαβαίνω γιατί δώσαμε 4 στο παιδί αυτό και δώσαμε και 12 στο Βέλγιο. Ούτε το Βέλγιο δεν το πίστευε. Μα πραγματικά δηλαδή. Κάναμε το εφέ; Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί;», πρόσθεσε έπειτα.

Exit mobile version