Site icon Hallocy

«Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια» – Σοκάρει ο Κώστας Μαρτάκης

Η αποκάλυψή του

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 17/5 ο Κώστας Μαρτάκης, με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε κι ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ που του έχει χαραχτεί στη μνήμη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μαρτάκη
«Στο «Ναι» συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή οδηγία στον Καπετανίδη να μην φορέσω γυαλιά στο κλιπ. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε πως φοράω γυαλιά σταμάτησε το γύρισμα και όρμηξε στον Καπετανίδη και του είπε “απαγορεύεται ο καλλιτέχνης μου να φοράει γυαλιά όταν έχει τέτοια μάτια”», είπε.

Την ίδια, μοιράστηκε και ένα ευτράπελο από τις νυχτερινές πίστες: «Τραγουδούσα σε λαϊκό πρόγραμμα και ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια…».

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση, είπε: «Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό. Έχω ετοιμάσει πρόταση με late night για την τηλεόραση. Έλεγα δεν θα ξανακάνω πρωινό, αλλά… θα ξαναέκανα. Γιατί όχι; Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά».

Exit mobile version