Site icon Hallocy

Ο Κώστας Τσουρός απαντά στον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας»

Τη δική του απάντηση στα όσα έγραψε πρόσφατα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον ίδιο, αλλά και τον Ηλία Ψινάκη μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, έδωσε το πρωί της Τρίτης 23/5 ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή “Μega Καλημέρα”,

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν ο τρόπος που σχολιάστηκε η εμφάνισή του στο J2US τόσο από τον δημοσιογράφο όσο και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show. Ο Κώστας Τσουρός, στη σημερινή του τοποθέτηση ανέφερε πως όλο αυτό είναι κάτι που δεν έχει νόημα να γίνεται αλλά και ότι υπάρχει μια γενικότερη παρανόηση.

«Κατ’ αρχάς, όταν χρειάζεται να κάνει διευκρινιστικό ποστ για να εξηγήσει το προηγούμενο, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Στο προηγούμενο ποστ είπε άλλα, στο επόμενο είπε άλλα, εγώ σχολίασα αυτά που είπε στο πρώτο ποστ. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο δεύτερο ποστ, είπε άλλο, εστίασε στον Ηλία Ψινάκη, στο πρώτο είχε εστιάσει σε όλα αυτά που δεν καταλαβαίναμε πάνω στη μουσική.

Λέει ότι δε θα μπει ξανά σε αντιπαράθεση, ούτε εγώ μπαίνω σε αντιπαράθεση κύριε Παπαμιχαήλ. Εγώ αυτό που ακούω σχολιάζω. Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας και να σας πω και την αλήθεια, ποσώς με ενδιαφέρει και το θέμα, απλά το συζητήσαμε γιατί χρειάστηκε να το συζητήσουμε. Γίνεται ολόκληρο θέμα και βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να μου απαντήσει.

Καλώς βγαίνετε να μου απαντήσετε, καλώς λέτε αυτά που λέτε. Αν θίγεται από κάποια σχόλια, προφανώς και έχει το δικαίωμα να θιγεί αλλά δε μας είπε αυτό στο πρώτο του ποστ. Αν είχε πει αυτό εξ αρχής, θα ήταν και άλλη η άποψή μου» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Exit mobile version