Site icon Hallocy

Πάνος Βλάχος: Σε σχέση με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών – Τα “καυτά” φιλιά και οι αγκαλιές

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Όπως πρώτοι από όλους σας είχαμε αποκαλύψει στις 10/11/2022, ο Πάνος Βλάχος είχε εντοπιστεί στο Περιστέρι μαζί με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών. Όπως τελικά αποδείχθηκε η εν λόγω ηθοποιός είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο λόγος για την Νατάσα Εξηνταβελώνη που στην σειρά (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις) υποδύεται την Αμαλία, την κόρη της Μιράντας.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Βλάχου – Εξηνταβελώνη
Η εκπομπή Γειά σου, πρόβαλλε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, από εξόρμηση στο Λουτράκι. Χωρίς να το γνωρίζουν, οι θαμώνες της ψαροταβέρνας που έτρωγαν, τους απαθανάτισαν σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Απόλαυσαν το φαγητό τους, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκαν αγκαλιά, ενώ αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του
Την νεαρή ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ταμάμ και στη συνέχεια έγινε viral μέσω των social media, όπου πόσταρε βιντεάκια με τα οποία αφενός έδειχνε το υποκριτικό της ταλέντο και αφετέρου… παρέδιδε μαθήματα γραμματικής και συντακτικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη ήταν η πιο viral περσόνα της Ελλάδας όταν για περίπου ένα χρόνο δημοσίευσε βίντεο υποδυόμενη τη δασκάλα και σκορπίζοντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες της.

@grigoristzagkarakis #natasaexintaveloni #exintaveloni #xaxa #asteiavideo #greektiktoker #asteio #foryou #fypシ #foryoupage #tiktoker #kafe #tiktok #fypage #exintavelona ♬ πρωτότυπος ήχος – Grigoris Tzagkarakis
Exit mobile version