Site icon Hallocy

«Μπηχτή» της Γερμανού: «Παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή &δεν το έμαθε κανείς»

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη ρεπορταζιακή κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα χθες (27/5).

Οι συνεργάτες της άρχισαν να μιλούν για αυτό, ειδικά μετά το μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη που παρακαλούσε με τον δικό του εκκεντρικό τρόπο να σεβαστούν οι άνθρωποι των media την προσωπική αυτή στιγμή του και να μείνουν διακριτικά μακριά από τον γάμο του και το γλέντι που θα ακολουθούσε.

Τελικά, όλο αυτό, μάλλον λειτούργησε εντελώς αντίστροφα καθώς δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι κάλυψαν λεπτό προς λεπτό τόσο το μυστήριο, όσο και το γαμήλιο πάρτι αλλά και το after wedding party που οργάνωσε το ζευγάρι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, τονίζοντας πως παρ’ όλο που η ίδια παντρεύτηκε με εκλεκτούς καλεσμένους και με κουμπάρα την Άννα Βίσση, κανείς ποτέ δεν έμαθε για τον γάμο, ούτε είχε πλάνο από αυτόν κάποιος φωτογράφος ή κάμερα.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται».

Exit mobile version