Hallocy

Γιατί η Εύα Μέντες ξυρίζει το πρόσωπό της;

Η πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μια ισχυρή πλατφόρμα για τους διάσημους που μοιράζονται με τους θαυμαστές τους, στιγμές από τη ζωή τους. Τις προάλλες όμως η Εύα Μέντες δίχασε το κοινό της, με μία ανάρτηση στο Instagram όπου φάνηκε να ξυρίζει το πρόσωπό της σε ένα κέντρο ομορφιάς.

Το ξύρισμα ενός γυναικείου προσώπου μπορεί να έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στα social media και ειδικά στο TikTok, όμως οι περισσότεροι δερματολόγοι δεν συμφωνούν. Ενώ κάποιοι επαίνεσαν την προθυμία της Μέντες να πειραματιστεί, η ανάρτηση πυροδότησε επίσης μια συζήτηση γύρω από την τάση του ξυρίσματος του προσώπου και τον πιθανό αντίκτυπό της στα νεαρά κορίτσια.

Οι υποστηρικτές αυτής της πρακτικής λένε ότι απολεπίζει το γυναικείο δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων, με αποτέλεσμα μια πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Ωστόσο, η αμφιλεγόμενη τεχνική έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις από δερματολόγους που πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες και θεωρούν ανησυχητικό ότι εφαρμόζεται από νεαρά κορίτσια.

Η Mέντες δήλωσε κατενθουσιασμένη με το ξύρισμα του προσώπου της και δεν ήταν λίγοι αυτοί που της ζήτησαν συμβουλές. Ένας follower τη ρώτησε μάλιστα κάθε πότε ξυρίζει το πρόσωπό της κι εκείνη αποκάλεσε τον εαυτό της «τέρας» και ότι είναι τόσο τριχωτή που χρειάζεται να το κάνει «κάθε δεύτερη μέρα» και συμπλήρωσε: «Οι τρίχες μου μακραίνουν ξανά αν έχω ρίγη. Το καταλαβαίνει κανείς άλλος;. Θα ξυρίσω τα πόδια μου στο ντους και αν έχω ρίγη, όλη μου η δουλειά έχει ανατραπεί!».

Αρκετοί όμως ήταν κι εκείνοι που παρακίνησαν τους υπόλοιπους να μην εφαρμόζουν….. ό,τι βλέπουν στο Internet.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Εύα Μέντες

The Lincoln Lawyer

Exit mobile version