Site icon Hallocy

Κλούνεϊ: Ανησυχούν οι φίλοι του για την απότομη απώλεια βάρους του – Στοχοποιούν τη σύζυγό του Αμάλ

«Πιέζεται για να συμβαδίσει με τις δικές τις περιοριστικές διατροφικές συνήθειες, έχουν φάει κόλλημα να είναι πολύ αδύνατοι» λέει συνεργάτης του

Την Αμάλ Αλαμουντίν στοχοποιούν φίλοι του συζύγου της, Τζορτζ Κλούνεϊ, για την απότομη απώλεια κιλών και τη «συρρικνωμένη», όπως τη χαρακτήρισαν, σιλουέτα του.

Δημοσίευμα της ισπανικής Marca κάνει λόγο για μεγάλη ανησυχία των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος του Κλούνεϊ, μετά την εμφάνισή του στα βραβεία The Prince’s Trust Awards στο Λονδίνο στις 16 Μαΐου, η οποία και σχολιάστηκε αρνητικά.

Οι ίδιες πληροφορίες, επικαλούνται στενό συνεργάτη του ηθοποιού, σύμφωνα με τον οποίο: «Οι φίλοι του ανησυχούν ότι δεν φροντίζει σωστά τον εαυτό του. Πρέπει να αισθάνεται μεγάλη πίεση για να διατηρήσει το βάρος του και να συμβαδίσει με την Αμάλ, αφού κάνουν πολλές λαμπερές εμφανίσεις μαζί. Όλοι λένε ότι πρέπει να παχύνει περισσότερο».

Η εμφάνισή του που δίχασε

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλούνεϊ παρουσιάζει εμφανή απώλεια βάρους. Το 2020, πάλεψε με την παγκρεατίτιδα, την οποία απέδωσε στην ακραία δίαιτα που ακολουθούσε κατά την προετοιμασία του για το δράμα επιστημονικής φαντασίας «The Midnight Sky». Αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο, ο Κλούνεϊ είχε παραδεχτεί: «Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω γρήγορα το βάρος και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου».

Σύμφωνα με άλλη πηγή της Marca, Κλούνεϊ και Αλαμουντίν, είναι «κολλημένοι» στο να είναι αδύνατοι και οι δύο. «Η Αμάλ είναι γνωστή για τις πενιχρές διατροφικές της συνήθειες. Καταναλώνει τροφές όπως βραστά αυγά για πρωινό, σούπα για μεσημεριανό και σαλάτα με ρεβίθια για βραδινό» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Exit mobile version