Site icon Hallocy

«Που ψόφησα λέω…» – Το σαρδάμ της Μενεγάκη και η ερώτηση για τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα

Δεν πάει το μυαλό σας

Μια απορία σχετικά με τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα είχε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία της “γεννήθηκε” χθες 25/6 όταν πήγε να ψηφίσει. Βέβαια, όταν πήγε να την πει στους συνεργάτες της, έκανε και ένα σαρδάμ πάνω στη ροή του λόγου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αντί να πει “ψήφισα” πήγε να πει “ψόφησα” με αποτέλεσμα να τρολάρει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα.

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για τα ψηφοδέλτια
«Όταν πήγατε να ψηφίσετε, είδατε να έχουν στη σειρά τα ψηφοδέλτια; Η πρώτη σελίδα είναι κάθε φορά και άλλο κόμμα; Είδατε ένα πακέτο να ξεκινάει με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Σας ρωτάω γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ, μέχρι αυτή τη φορά που ψήφισα στις 7 παρά τέταρτο, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν και είδα ότι όλα τα πακέτα είχαν πάνω ένα συγκεκριμένο κόμμα. Δεν έχει σημασία ποιο. Και λέω, άραγε… κάθε φορά βάζουν άλλο πάνω – πάνω; Δεν το είχα προσέξει ποτέ», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάθε φορά φτιάχνουν πακέτα που τα ψηφοδέλτια είναι με διαφορετική σειρά», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μάλιστα έκανα την ερώτηση: Είναι έτοιμα; Είναι σωστά; Βλέπω όσα είναι εδώ απλωμένα στην πρώτη σελίδα είναι συγκεκριμένο κόμμα», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

Exit mobile version