Site icon Hallocy

My Style Rocks: Ενοχλημένη η Εμιλία Βόντος με τη νίκη της Όλγας Κοτλιδά – Οι αιχμηρές αναρτήσεις στο Instagram

«Εμείς ξέρουμε την αλήθεια»

Νικήτρια του My style rocks 2023 στέφθηκε χθες 29/6 η Όλγα Κοτλιδά, παρόλο που η Εμιλία Βόντος θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί των 30.000 ευρώ. Οι ατάκες της και το ύφος της την έκαναν αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό που ήθελε να την δει με το στέμμα στο κεφάλι.

Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που έγραφαν στα social media πως η Ολγα άξιζε να κερδίσει καθώς στιλιστικά ήταν καλύτερη, φέρνοντας εντυπωσιακά looks που ξεχώριζαν.

Παρόλο λοιπόν, που κατά την ανακοίνωση της νίκης της Όλγας στον τελικό του My style rocks, η Εμιλία έδειχνε χαρούμενη και να την φίλησε , αλλά και στις δηλώσεις της να ανέφερε πως τις άξιζε η νίκη, ωστόσο, στις αναρτήσεις της δηλώνει το αντίθετο.

Οι αναρτήσεις της Βόντος για το My style rocks
Λίγες ώρες μετά τον τελικό, η Εμιλία Βόντος έκανε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως η ίδια άξιζε να κερδίσει, καθώς την ψήφισαν πολλοί τηλεθεατές.

«Είστε η μεγαλύτερη μου ευλογία. Το ξέρω ότι είμαι η νικήτρια του κόσμου, το ξέρω ότι με ψηφίσατε. Τα έχω δει όλα. Σας αγαπώ, σαν λατρεύω. Να ξέρετε ότι εμείς ξέρουμε την αλήθεια», είπε σε βίντεο που δημοσίευε.

Ενώ σε επόμενη ανάρτηση έγραψε:

«1 Έγινε μεγάλη επένδυση με σύστημα στην Κύπρο που έστελνε αυτόματα μηνύματα μόλις άνοιξε η ψηφοφορία.
2 Οικογένεια και φίλοι ψήφισαν εκαντοντάδες χιλιάδες φορές.
3 Η δυναμική ΜΟΥ στο κοινό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ του show ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ
Τα μηνύματα σας χιλιάδες…».

Exit mobile version