Site icon Hallocy

Viral ο καβγάς που έστησε πατέρας στο TikTok με σχολιαστές για το φιλί στο στόμα με τον 5χρονο γιο του

Παρά τις παρατηρήσεις που του έγιναν ο Τομ Λιντς εμφανίζεται απτόητος

Καβγά μέσω TikTok έστησε ένας πατέρας από τη Βρετανία με αφορμή βίντεο που ανήρτησε στο οποίο φαίνεται να φιλάει στο στόμα τον 5χρονο γιο του.

Όπως επισήμαναν στον Τομ Λιντς χρήστες του διαδικτύου με τον τρόπο αυτό μπερδεύει τον γιο του Ρόμαν με ορισμένους να επικαλούνται παιδοψυχολόγους που λένε ότι μια τέτοια πρακτική κάνει πιο ευάλωτο το παιδί σε ενδεχόμενους κινδύνους από παιδόφιλους.

@tom_leeds Replying to @Nicole you are starting to geuinely concern me now. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Κάποιοι άλλοι του επισήμαναν, επίσης, τον κίνδυνο από μικρόβια που μπορεί να μεταφέρει στο στόμα του με το φιλί και για τα οποία το παιδί μπορεί να είναι απροστάτευτο.

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Ο ίδιος, ωστόσο, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα σχόλια που του έγιναν μετά το πρώτο βίντεο που ανήρτησε να φιλάει τον 5χρονο Ρόμαν αλλά το έκανε ξανά απαντώντας σε αυτά που θεωρούσε τα πιο «παράλογα».

@tom_leeds Replying to @Malpihon thank you! they are real, no filters here. #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong ♬ original sound – Tom

Παρόλα αυτά υπήρξαν και χρήστες του TikTok που στάθηκαν στο πλευρό του Βρετανού λέγοντας ότι κάνουν το ίδιο με τα παιδιά τους και παρουσιάζοντας το επιχείρημα ότι «αν το παιδί ζητήσει το φιλί μου κι εγώ γυρίσω το πρόσωπό μου θα νιώσει απόρριψη».

Exit mobile version