Site icon Hallocy

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έμεινε με το μποξεράκι στη μέση του δρόμου – Η στιγμή που ξεγυμνώθηκε στα στενά της Μυκόνου (Βίντεο)

Ένιωσε μία ενόχληση…

Η Μύκονος είναι ένας πολυσύχναστος προορισμός, ιδιαίτερα για τα “μεγάλα” ονόματα της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz. Εκεί, για παράδειγμα, βρίσκεται η Βίκυ Καγιά με την οικογένειά της

Αυτές τις ημέρες τις διακοπές τους κάνουν εκεί και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Στάθη Σχίζα , δύο πρώην παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι τηλεοπτικά μπορεί να μην φαινόταν πως έκαναν “τρελή” παρέα, ωστόσο μετά από αυτό ήρθαν πιο κοντά.

Η στιγμή που ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεγυμνώθηκε στα στενά της Μυκόνου
Απολαμβάνουν τις παραλίες του νησιού και τη νυχτερινή ζωή, όμως υπάρχουν και τα απρόπτα. Την Παρασκευή 28/7 συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατέληξε να ξεγυμνώνεται στα στενά, όσο ο κόσμος περνούσε από δίπλα, καθώς ένιωσε τσιμπήματα στο σώμα του και ως survivor αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αφού, λοιπόν, κατέβασε το παντελόνι του και έμεινε με το μποξεράκι, εντόπισε ένα τσιμπούρι γατζωμένο στο μπατζάκι του. Ο φίλος του, Στάθης, που βρισκόταν δίπλα του βιντεοσκόπησε το σκηνικό, μιας που το βρήκε ξεκαρδιστικό και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Exit mobile version