Site icon Hallocy

Ντάνκαν Λόρενς: Ο νικητής της Eurovision του 2019 παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Ο Ολλανδός τραγουδιστής ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε τελετή στη Σουηδία – Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την αμφιφυλοφιλία του

Ο Ντάνκαν Λόρενς, νικητής της Eurovision του 2019 με το τραγούδι «Arcade», ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Τζόρνταν Γκάρφιλντ.

Ο αμφιφυλόφιλος Ολλανδός τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του το 2020.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία σε κλειστό κύκλο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μόνο μία φωτογραφία από την τελετή.

Ο Λόρενς έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από τη νίκη του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019, καθώς το τραγούδι σημείωσε στη συνέχεια τεράστια παγκόσμια επιτυχία.

Το τραγούδι κατάφερε να συγκεντρώσει 231 βαθμούς από τις επιτροπές και 261 από το televoting.

Στη συνέχεια, το «Arcade» έγινε ένα τεράστιο hit στο Spotify, ενώ εξακολουθεί μέχρι σήμερα να βρίσκεται στην πρώτη θέση των πιο επιτυχημένων τραγουδιών από τη Eurovision στην πλατφόρμα, έχοντας πετύχει πάνω από 1 δισ. streams (1,007,418,545).

Σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την αμφιφυλοφιλία το 2016.

Λίγο πριν τον τελικό της Eurovision του 2019 είχε δηλώσει: «Αυτή η ευκαιρία σημαίνει ότι μπορώ να δείξω τον εαυτό μου, ως καλλιτέχνη, αλλά επίσης ως άνθρωπο. Υποστηρίζω πράγματα. Είμαι περισσότερα από ότι απλά ένας καλλιτέχνης. Είμαι άνθρωπος, είμαι ένας ζωντανός οργανισμός, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Υποστηρίζω πράγματα και είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να δείξω το ποιος είμαι».

Exit mobile version