Site icon Hallocy

Μαριάντα Πιερίδη για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Δε μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωπος άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο»

Το άστοχο σχόλιο της Αλεξάνδρας Δουβαρά μέσα από τον αέρα της ΕΡΤ που σχολιάστηκε έντονα μέσα από τα social media, σχολίασε σήμερα η εκπομπή “Καλοκαίρι yes”.

«Eίναι ευτύχημα που δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από τους 18 ταλαίπωρους ανθρώπους στον Έβρο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Αλεξάνδρας Δουβαρά που σχολιάστηκαν εντόνως.

Η ίδια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη, διευκρινίζοντας τις προθέσεις και την ουσία των λόγων της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», είπε η Μαριάντα Πιερίδη βλέποντας το ρεπορτάζ.

«Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο», ανέφερε από την πλευρά του ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος; Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε: αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη αμέσως μετά την προβολή του απολογητικού μηνύματος της δημοσιογράφου.

Exit mobile version