Site icon Hallocy

ΥΠΑΜ: Απεβίωσε ο υπαξιωματικός που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια εργασιών στην Εθνική Φρουρά

Δώδεκα ημέρες μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του κατά τις εργασίες συντήρησης στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου της Πάφου, ο ελλαδίτης Αρχισμηνίας Βασίλειος Μπράτος, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.

Ο 54χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε κρίσιμα από την έκρηξη ελαστικού σε φορτηγό όχημα ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε αυτό την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Είχε μεταφερθεί αρχικά με ασθενοφόρο της μονάδας στο Νοσοκομείο Πάφου από όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την ίδια μέρα. Εκεί νοσηλευόταν διαδωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κατέληξε ωστόσο σήμερα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το Υπουργείο Άμυνας και η Εθνική Φρουρά με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεσθεί δημοσία δαπάνη με τις αρμόζουσες στρατιωτικές τιμές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας:

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης ανακοινώνουμε τον θάνατο του ΣΥΠ Αρχισμηνία Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το Υπουργείο Άμυνας και η οικογένεια της Εθνικής Φρουράς, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεσθεί δημοσία δαπάνη με τις αρμόζουσες στρατιωτικές τιμές.

Exit mobile version