Site icon Hallocy

Γιώργος Λιάγκας: Αντέδρασε με την Ελένη Βουλγαράκη για Χρηστίδου και Αλεξάνδρου -«Αυτά που λες, τα πιστεύεις;»

Το θέμα της κόντρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Σίσσυς Χρηστίδου συζητήθηκε στο Πρωινό. Η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε ότι μίλησε και με τους δύο πρώην συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και πάλι», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές –όπως και ο ίδιος – γνωρίζουν ποια πρόσωπα θα προστεθούν ή θα απομακρυνθούν από μία εκπομπή.

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρεται σε μία επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής. Και δια ζώσης, και τηλεφωνική. Τότε, δεν είχε παρθεί καμία απόφαση για την εκπομπή» είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη και ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε:

«Αυτά που λες, τα πιστεύεις; Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η εξαίρεση, όμως ο κανόνας είναι και μιλάω για την αφεντιά μου: οποτεδήποτε έχει απομακρυνθεί ή προστεθεί συνάδελφος στην εκπομπή που εγώ ηγούμαι είναι σε δική μου γνώση και με δική μου συναίνεση. Κάνω τηλεόραση 28 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κανένας ποιον θα διώξω και ποιον θα πάρω. Κι εγώ μπορεί να ήθελα κάποιον στο πάνελ με 20 χιλιάδες ευρώ, δε μπορούμε. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα μπορούσε να του πει ότι δεν χωράει φέτος στην εκπομπή, γιατί μειώνεται το budget ή θα μειώσω έναν άνθρωπο από το πάνελ. Δεν το είπε όμως».

Exit mobile version