Hallocy

Σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα ο 29χρονος Κύπριος διαιτητής Πάνος Θεοδώρου

Θλίψη στο κυπριακό ποδόσφαιρο σκόρπισε ο θάνατος του διαιτητή Β΄ κατηγορίας, Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος απεβίωσε μετά από εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 29χρονος επέβαινε σε ανυψωτικό μηχάνημα, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο πατέρας και ο αδελφός του θύματος, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν και να τον βοηθήσουν μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως ο 29χρονος ο 29χρονος «χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός. Έπεσε στην άσφαλτο και χτύπησε ή χτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Ο 29χρόνος Πάνος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου μας.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του και αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τηρηθεί μονόλεπτη σιγή. Επίσης αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Μέχρι την ηλικία των 24 ετών ο Πάνος Θεοδώρου, αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αποφάσισε να αρχίσει σεμινάρια και να γίνει διαιτητής.

Ο άτυχος 29χρονος άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΑΕΛ, τον Άρη και την Πάφο. Επίσης, είχε καταγράψει και κάποιες συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

Αφού αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση, άρχισε και παρακολούθησε τα προβλεπόμενα μαθήματα και σεμινάρια διαιτησίας που έκανε η ΚΟΠ και άρχισε να διευθύνει αγώνες ακαδημιών, γυναικών και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας.

PANOS_THEODOROU-56-715x450

To κυπριακό ποδόσφαιρο με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον άτυχο 29χρονο


Exit mobile version