Site icon Hallocy

Θρήνος για τον 29χρονο Πάνο-«Θα σφυρίζεις μαζί με τους αγγέλους αιώνια και θα προσεύχεσαι για εμάς»

Aνείπωτη θλίψη σκόρπισε στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο τραγικός θάνατος του 29χρονου διαιτητή Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης απεβίωσε μετά από εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Συλά στην επαρχία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στη σκηνή ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως, ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Όπως είπε ο κ. Καφάς, το όχημα, συνέχισε, παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε στην άσφαλτο κτύπησε ή κτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Ο 29χρόνος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν ήταν ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε σε Απόλλωνα, ΑΕΛ, Άρη και Πάφο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε και συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου.

H KOΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Σε διάφορες αναρτήσεις που κυκλοφορούν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι του ποδοσφαίρου αποχαιρετούν τον άτυχο Πάνο.

Άτομα που γνώριζαν τον 29χρονο κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό παιδί, το οποίο ξεχώριζε για την ανθρωπιά του.






Exit mobile version