Site icon Hallocy

Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου – Αλαλούμ με το ασθενοφόρο – «Να παρέμβει εισαγγελέας»

Στον Ριχάρδο το ρολόι του Κούρκουλου που της είχε χαρίσει η Μαριάννα Λάτση – Μια μια μεγάλη γιορτή, για το τελευταίο «πάρτι αποχαιρετισμού» της Μαίρης Χρονοπούλου – Είχε κάνει πρόβα μέχρι και για το φέρετρο της

Σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του, στο υπέροχο σπίτι που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα μπει η Μαίρη Χρονοπούλου, αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην #Espresso, περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι. Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την ασυμβίβαστη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η σπουδαία ηθοποιός, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, η σορός θα πρέπει να βρίσκεται στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δουν οι φίλοι και οι παριστάμενοι.

Ένα «θρίλερ» εκτυλίσσεται γύρω από τη Μαίρη Χρονοπούλου και την ημέρα που έπεσε από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Η ηθοποιός παρέμεινε για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και τόνισε, ότι η ηθοποιός φορούσε ένα ματωμένο νυχτικό που της αφαιρέθηκε κατά τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό».

«Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά.

Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» είπε χαρακτηριστικά στο #Tlive o κ. Χατζημιχάλης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα. «Θα πάνε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που τη βρήκαν τραυματισμένη για να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν ότι είναι εκείνη και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διερεύνησης της όλης υπόθεσης και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, όπως το θέμα του ασθενοφόρου, που δεν βρέθηκε από πού είναι. Είναι από το ΕΚΑΒ, είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Δεν βρέθηκε ακόμα, έτσι ώστε να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς για το πώς βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου» σημείωσε ο κ. Χατζημιχάλης, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Να παρέμβει εισαγγελέας για τα αίτια του θανάτου της» λέει ο Αλκίνοος Μπουνιάς κολλητός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη – Ακούστηκαν απίστευτες λεπτομέρειες και καταγγελίες on air.

Όλες οι λεπτομέρειες για την αποτέφρωση της – Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για την πρόβα για το φέρετρο της

Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί συζητήσεις σε διάφορα «πηγαδάκια» αναφορικά με τις λεπτομέρειες της ζωής της. Όπως η τύχη εκείνου του ρολογιού-κειμηλίου του μεγάλου πρωταγωνιστή του ελληνικού σινεμά Νίκου Κούρκουλου.

Μετά το χαμό του, η χήρα του Μαριάννα Λάτση περίμενε καρτερικά τα 80ά γενέθλια της Μαίρης Χρονοπούλου. Είχε σκοπό να της κάνει ένα δώρο, ένα δώρο συμβολικό και με μεγάλη αξία. Βλέπετε, μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Κούρκουλου ήταν να δοθεί το ρολόι στη Χρονοπούλου.

«Το ρολόι δεν το είχε εδώ και καιρό. Το είχε πουλήσει στον Ριχάρδο ελάχιστο καιρό αφότου το πήρε στα χέρια της» είπε στην εφημερίδα #ONtime και την Σάσα Σταμάτη ο στενός φίλος της εκλιπούσας Θωμάς Χούντας.

Ο φίλος της κυρίας του κινηματογράφου σημείωσε πως το βάρος των αναμνήσεων ήταν μεγάλο: «Μου είχε πει “το πούλησα στον Ριχάρδο”. Ήθελε να το δώσει για προσωπικούς λόγους. Δεν θα χρειαστεί να ψάξω στο σπίτι. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το λόγο για τον οποίο το πούλησε. Μπορώ, όμως, να πω πως ήταν στενοχωρημένη που είχε φύγει από τη ζωή ο Νίκος. Η Μαίρη πίστευε στους ανθρώπους. Όχι στα αντικείμενα».

Ο ηθοποιός και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου θέλησε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία: «Δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Η Μαίρη δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ήταν καθαρά μία συναισθηματική απόφαση. Δεν της έλειπαν τα αντικείμενα, της έλειπε ο ίδιος ο άνθρωπος, ο Κούρκουλος. Και εδώ διαφαίνεται το πόσο αντισυμβατικός άνθρωπος ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, σχεδόν στα πάντα της», είπε.

Exit mobile version