Site icon Hallocy

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

Αγώνας δίχως τέλος για την οικογένεια του 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, η οποία συνεχίζει να παλεύει για τη δικαίωση του παιδιού της, το οποίο μετά από μια τιτάνια μάχη με ολόκληρο το σύστημα, απέδειξε αυτό που φώναζε εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια. Πως το παιδί της δολοφονήθηκε και το έγκλημα συγκαλύφθηκε και δεν επρόκειτο για αυτοκτονία, όπως επέμενε η Αστυνομία.

Κάτι το οποίο καταγράφει το πόρισμα Μάτσα-Αλεξόπουλου, το οποίο υπέδειξε ποινικές ευθύνες σε τρία πρώην στελέχη της Αστυνομίας και ενός ιατροδικαστή, με την Νομική Υπηρεσία να αποφασίζει ωστόσο να μην προχωρήσει σε ποινικές διώξεις, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο της οικογένειας, όσο και της κοινής γνώμης.

Η οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού θα συνεχίσει τον αγώνα μέσω ιδιωτικής οδού, ενώ αναμένεται να προσφύγει εκ νέου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λόγω της απόφασης της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει σε ποινικές διώξεις.

Σε νέα της τοποθέτηση μέσω των social media, η μητέρα του 26χρονου Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, ξεσπά για άλλη μια φορά, λέγοντας πως «η εγκληματική απόφαση που πάρθηκε από τους αρμόδιους της Νομικής Υπηρεσίας, αφού πρώτα κατάφεραν με δικαστικές διαδικασίες και κάλυψαν το έγκλημα και τους δολοφόνους και τώρα αποφάσισαν να μην εκδιώξουν ούτε τους δεύτερους εγκληματίες και συνεργούς στον φόνο που κάλυψαν το έγκλημα με την δήθεν πτώση από ύψος, είναι εξίσου μία επαναλαμβανόμενη δολοφονία του παιδιού μας, του Θανάση μας, και είναι απαράδεχτη και καταδικαστέα και δεν πρόκειται να παραμείνει έτσι».

Όπως αναφέρει, «με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα βοηθούν και συνεργάζονται με τον υπόκοσμο! Είναι ένα εξακολουθητικό έγκλημα συγκάλυψης του φόνου του παιδιού μας και υπόσκαψης της δικαιοσύνης προς όφελος του υπόκοσμου! Η απόφαση της μη δίωξης φανερώνει παράλληλα και τον νόμο της Κύπρου πως δεν έχει την οποιαδήποτε αξία για δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να επικρατεί και να οργιάζει η ανομία και τα εγκληματικά κυκλώματα παντού σε όλα τα πόστα του τόπου μας… του Κράτους της Αδικίας και της συγκάλυψης».

Παράλληλα, η κ. Ανδριάνα Νικολάου, κάνει λόγο για «εγκληματικές αποφάσεις της «παρά-Νομικής» Υπηρεσίας», η οποία «μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ψυχοφθόρου και δαπανηρού αγώνα, να παραμείνει το ειδεχθές άγριο έγκλημα ενός μορφωμένου νέου που είχε όλη την ζωή μπροστά του, ατιμώρητο και στο σκοτάδι, αποδείχθηκε ξεκάθαρα ποιοι βρίσκονται στις αρμόδιες θέσεις και ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τα γραφεία τους! Τουλάχιστο τα τελευταία 18 χρόνια, από τότε που βιώνουμε τον άδικο και μαρτυρικό θάνατο του παιδιού μας στα καλά καθούμενα, ο οποίος ήταν ένα οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα, απάτη, και σατανική συγκάλυψη, αλλά και η κόντρα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με το διεφθαρμένο νομικό και δικαστικό σύστημα, αποδείχθηκε, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία ότι μάς κυβερνά ο υπόκοσμος και οι έμποροι των ναρκωτικών».

Επιπρόσθετα, η χαροκαμένη μητέρα, αναφέρει εκ νέου πως ο γιος της δολοφονήθηκε γιατί έτυχε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να δει διακινήσεις ναρκωτικών στο στρατόπεδο που υπηρετούσε, ενώ πλήρωσε με τη ζωή του, όταν αποφάσισε να μιλήσει.

«Από αυτούς τους άχρηστους εγκληματίες βγήκε η καταραμένη απόφαση να εξοντώσουν το παιδί μας εν ώρα υπηρεσίας του στην Εθνική Φρουρά! Υπηρετούσε την Κύπρο που αγαπούσε ιδιαίτερα και ήρθε με πόθο διακαή και με πολλά όνειρα από την άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία, να την υπηρετήσει και να αποκατασταθεί σε αυτήν που την έβλεπε μόνο στις διακοπές και περίμενε να τελειώσει τις σπουδές του και να γυρίσει! Ένα παιδί του Θεού, 26 ετών, με αρχές και αξίες που μόνο λόγια αγάπης και σοφίας άκουγες από το στόμα του! Και ο λόγος…. πολύ απλός και κοινός! Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, έτυχε να δει, όπως κι άλλοι, διακινήσεις ναρκωτικών στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε και όταν τον έφεραν στο αμήν με το bulling που του ασκούσαν με σκοπό την μείωση της αξιοπρέπειας του μέχρι στο σημείο που του έσπαζαν τα νεύρα και παρόλο που φοβόταν τα αντίποινα εάν έκαμνε κάποιο παράπονο, αναγκάστηκε, δυστυχώς και μίλησε σε λάθος αναξιόπιστους και ανίκανους αξιωματικούς και την επόμενη βρέθηκε νεκρός!»

Τέλος, η κ. Ανδριάνα Νικολάου στην ανάρτηση της, αναφέρει, «ουαί κι αλίμονο σας δολοφόνοι που πήρατε την ζωή του παιδιού μας και καταστρέψατε την δική μας…. Ουαί κι αλίμονο και σε εσάς, Γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, που μάς κοροϊδεύατε και συνεχίζετε να καλύπτετε το έγκλημα και τους εγκληματίες, έφτασε η ώρα σας και δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά! Αν νομίζετε, αδίστακτοι δολοφόνοι, ότι τον σκοτώσατε και τελείωσε, κάνετε μεγάλο λάθος! Ο Θανάσης που δεν σάς έφταιξε σε τίποτε, δεν έφυγε, είναι μαζί μας! Για την ώρα επιφυλάσσομαι να μην επεκταθώ άλλο!!!»

Exit mobile version