Site icon Hallocy

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Μάριου Αθανασίου, μετά τα σχόλια για το gay τηλεοπτικό φιλί του

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας…»

H νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές με την ανατρεπτική πλοκή της.

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατάφερε να συζητηθεί ιδιαίτερα, καθώς σε αυτό είδαμε τον Φίλιππο, που υποδύεται ο Μάριος Αθανασίου και είναι παντρεμένος με δυο γιους στην εφηβεία, να προχωράει σε μια εξομολόγηση στον Αλέξη, (Αντώνης Γιαννακός) και στη συνέχεια οι δύο άντρες να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Η συγκριμένη σκηνή έγινε viral στο Twitter, με τον Μάριο Αθανασίου να απαντά φανερά ενοχλημένος σε μερίδα τηλεθεατών που σχολίασαν αρνητικά το φιλί του με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας. Ή μήπως αυτό φοβάστε», έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.

Η αποθέωση του Μάριου Αθανασίου στο twitter για την ερωτική εξομολόγηση του στην σειρά ο πρώτος από εμάς.

Exit mobile version