Site icon Hallocy

Matthew Perry: Oι #Friends συνόδευσαν τον «Chandler Bing» στην τελευταία του κατοικία

Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry στους #Friends – η Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox και Matt LeBlanc – ήταν εκεί

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Matthew Perry. Ο δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών.

Συγγενείς και φίλοι του Matthew Perry συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 (ξημερώματα ώρα Ελλάδος), που βρίσκεται σε. απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της #WarnerBros, εκεί όπου γυρίζονταν τα επεισόδια για τoυς #Friends

Μάλιστα, στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ταφεί αρκετοί σταρ του Hollywood, μεταξύ των οποίων η Elizabeth Taylor, ο Μichael Jackson και η Lucy Ball.

Το #TMZ και το #PageSix της εφημερίδας #NewYorkPost δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία.

Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry στους #Friends – η Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox και Matt LeBlanc – ήταν εκεί, υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ του #TMZ.

Στο δημοσίευμα της #PageSix αναφέρεται πως στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του ηθοποιού, ο John Bennet, και ο πατριός του, ο Keith Morrison.

Φως στα αίτια του θανάτου του Matthew Perry αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Χθες Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

Exit mobile version