Hallocy

Κάτια Νικολαΐδου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου την Κάτιας Νικολαΐδου, το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοέμβρη. Ο Δημήτρης Στρέπκος με ανάρτησή του ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών και η είδηση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια», έγραψε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος.

Η Κάτια Νικολαΐδου με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Στρέπκο.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιανουάριο του 2023 στο Σύγχρονο Θέατρο και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άκρως Συμπαντικό”.

Η Κάτια Νικολαΐδου, πόζαρε τότε στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr μαζί με συναδέλφους της, μεταξύ αυτών ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μπέσυ Μάλφα και η Φωτεινή Ντεμίρη.

Το 2019 είχε απαθανατιστεί και στο Ζάππειο, στην “25η AXDW”, για χάρη του καλού της φίλου Δημήτρη Στρέπκου, περπατώντας στην πασαρέλα για το brand Celebrity Skin.

Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες της εμφανίσεις στην παρακάτω gallery:

Exit mobile version