Site icon Hallocy

Γιάννης Κατινάκης για Μαρία Ιωαννίδου: «Βγαλμένη από το 1823, δεν θα έπρεπε καν να δίνεται βήμα»

Ο Γιάννης Κατινάκης έδωσε τη δική του απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με την Ελένη Τσολάκη.

«Την άκουσα (τη δήλωση) βγαλμένη από το 1823. Αυτά τα πράγματα είναι λίγο τραγελαφικά, είναι μία γραφική κατάσταση αυτές οι δηλώσεις. Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα γνώμης, είναι θέμα γνώσης. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κατινάκης.

«Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, μεγάλωσα με γκέι γονείς; Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου; Είναι κάτι που το φέρει από τη γέννησή του, είναι στο DNA του, μιλάμε για χρωμοσώματα. Είναι άσχετα πράγματα αυτά», επισημαίνει ο Γιάννης Κατινάκης.

«Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ υπέρ της άποψης ότι δεν θα ‘πρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις, γιατί μπορεί κάποια μάνα να είναι κοντά ηλικιακά με την κυρία Ιωαννίδου-Γερμανού και να λέει: εγώ την έχω πρότυπο, μου αρέσουν αυτά που λέει. Ενώ θα έπρεπε να δαιμονοποιούνται αυτές οι απόψεις και να μην γίνονται καν αποδεκτές», τονίζει χαρακτηριστικά ο YouTuber για τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού.

Exit mobile version