Site icon Hallocy

Σωτήρης Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024 έκανε ο Σωτήρης Λαμάι.

Ο Σωτήρης Λαμάι, μπορεί να βρέθηκε για δυο μόλις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, κατάφερε να κάνει την παρουσία του σε αυτό κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο αποχώρησε από το Survivor 2024, εγκαταλείποντας τον αγώνα κόντρα στον συμπαίκτη του Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον οποίο προηγουμένως είχαν έρθει σε ρήξη, τον έκανε να χειροκροτηθεί από τους συμπαίκτες του.

Σήμερα, 2/2 ο Σωτήρης Λαμάι θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό για τη στήριξη και την αγάπη, ενημερώνοντάς τους ότι ετοιμάζει βαλίτσες προκειμένου να επιστρέψει στη χώρα μας.

«Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί» ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο Σωτήρης Λαμάι.

Ενώ, στη λεζάντα σημειώνει, «Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα τεράστιο ευχαριστώ».

@sotirislamΔεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris lamai

Exit mobile version