Παρασκευή, Μάρτιος 22

Survivor – Εξέλιξη: Πως έχει διαμορφωθεί η 48ωρη ψηφοφορία! Ανατροπές!

Όπως σας ενημερώσαμε, την πρώτη ημέρα στην πρώτη τριάδα υπήρξαν μεγάλες ανατροπές κάνοντας να πιστεύουμε ότι θα η ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ με τα φαβορί να είναι ονόματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Το Youweekly.gr με την εσωτερική πληροφόρηση και το ρερποτάζ του θα σας μεταφέρει πως έχει διαμορφωθεί η ψηφοφορία μέχρι και το πρωί της Τρίτης καθώς οι θέσεις άλλαξαν ραγδαία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, στην πρώτη θέση συνεχίζει να παραμένει η Κατερίνα Δαλάκα με μεγάλη διαφορά, αλλά όχι μη αναστρέψιμη, από τους άλλους παίκτες.

Στην δεύτερη θέση, σκαρφάλωσε ο Ηλίας Γκότσης και στην τρίτη θέση η Μελίνα Μεταξά που μέχρι και την Δευτέρα το πρωί ήταν στην 6η. Μία πολύ μεγάλη ανατροπή.

Η Εύη Σαλταφερίδου που την δευτέρα ήταν στην δεύτερη θέση παίζοντας το όνομα της στα φαβορί, έπεσε στην τέταρτη θέση σύμφωνα με το πως έχουν διαμορφωθεί οι ψήφοι μέχρι την Τρίιτη το πρωί.

Στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται ο Γιάννης Τσίλης, ενώ στην έκτη θέση είναι ο Πάνος Θεοδώρου πέφτοντας αρκετά χαμηλά.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου και στην όγδοη θέση ο Χάρη Γιακουμάτος. Ακολουθεί στην ένατη θέση η Ροδάνθη Καπαρού και στην δέκατη θέση η Βιργινία Δικαιούλια.

 

Το Youweekly.gr θα σας ενημερώσει και για την οριστική κατάταξη των παικτών όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία. Μείνετε συντονισμένοι γιατί όλα είναι αναστρέψιμα.

Διαβάστε επίσης