Τρίτη, Μάιος 21

Γιώργος Λέντζας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε στον γάμο του Τανιμανίδη!

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν πήγε στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, αφού δεν είναι πια φίλοι, αλλά ούτε ο Γιώργος Λέντζας παρευρέθηκε στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού!
Ο Γιώργος Λέντζας ρωτήθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και ήταν φίλοι και συνεργάστηκαν στο World Party! O Γιώργο βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και είπε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να μιλήσω για τον Σάκη και μία μέρα θα το κάνω…»! Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη, εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Μπορεί να μην είχα λεφτά να του πάρω δώρο… καταλαβαίνετε, είναι δύσκολοι καιροί…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν κάποιους μήνες είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Epsilon tv και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του με τον Σάκη: « Με τον Σάκη δεν έχω επαφές τώρα, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που με στενοχωρεί. Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να συναντηθούμε, δεν έγινε και από τότε το αφήσαμε. Ήταν ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγής, που συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στο να δουλέψουμε μαζί»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Διαβάστε επίσης