Τετάρτη, Αύγουστος 21

Σαν να έβλεπες την Νταϊάνα -Η Μέγκαν Μαρκλ χθες κατέπληξε! (βίντεο)

Σε μία εμφάνιση που θύμιζε όσο τίποτα την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μέγκαν Μαρκλ χτες έβγαλε τον πρώτο της λόγο ως Πριγκίπισσα του Σάσεξ.

Χωρίς σημειώσεις, σαρδάμ και μιλώντας από καρδιάς, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το βιβλίο μαγειρικής που έφτιαξε σε συνεργασία με τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen, τις οποίες ευχαρίστησε για το θερμό καλωσόρισμα αμέσως μετά τον ερχομό της στο Λονδίνο.

Στην εκδήλωση που έλαβε μέρος στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου οι ίδιες γυναίκες μαγείρεψαν ώστε να προωθήσουν το βιβλίο τους, η Μέγκαν Μαρκλ εκτός από την ομιλία που έβγαλε, μαγείρεψε με τις γυναίκες, συνομίλησε μαζί τους, τις αγκάλιασε και τις συνεχάρη για το έργο τους ξανά και ξανά.

Στην εκδήλωση βρίσκονταν επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, ώστε να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις ιδιαίτερες μαγειρικές τους συνταγές οι οποίες έχουν επιρροές από 12 χώρες.

«Μετακόμισα πρόσφατα στο Λονδίνο και ένιωσα αμέσως τεράστια αγάπη από αυτήν την κουζίνα- με τη ζεστασιά και την ευγένειά σας αλλά και το να μπορώ να είμαι σε αυτήν την πόλη και να βλέπω σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο τόση πολυπολιτισμικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω τόσο περήφανη που ζω σε αυτήν την πόλη, η οποία έχει τόση διαφορετικότητα. Αυτή η ομάδα γυναικών εκπροσωπεί 12 χώρες. Είναι καταπληκτικό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ για τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από καλή στις ομιλίες, βγάζοντας έτσι έναν λόγο εκείνη την στιγμή, χωρίς να τον έχει προμελετημένο.

Αυτό φαίνεται πως το κατάλαβε και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος χαμογέλασε πλατιά μετά την ομιλία της, πράγμα το οποίο τα βρετανικά μέσα το μετέφρασαν ως ένδειξη υπερηφάνειας για την Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ πάντως πέρα από δυναμική ήταν και άνετη, καθώς δε δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι μερικοί έτρωγαν την ώρα που εκείνη έβγαζε λόγο.

«Ξέρω πως κάποιοι ξεκίνησαν να τρώνε- έτσι πρέπει να κάνετε, είμαι η τελευταία που θα ήθελε να κρυώσει το φαγητό- οπότε απολαύστε ένα όμορφο γεύμα», έκλεισε την ομιλία της, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Ένα άλλο πράγμα πάντως που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν η διαρκής ένδειξη αγάπης που έδειχνε η Μέγκαν Μαρκλ προς τις γυναίκες αυτές, κάτι που θύμιζε επίσης Πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς δεν δίσταζε αν και γαλαζοαίματη, να τις αγκαλιάζει συνεχώς, να «παίζει» με τα μωρά τους και να μιλάει συνεχώς μαζί τους.

Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, που περιλαμβάνει συνταγές από μια ομάδα γυναικών, των οποίων η κοινότητα δέχτηκε πλήγμα από την φωτιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου πέθαναν πάνω από 70 άνθρωποι.

Τα έσοδα του βιβλίου θα βοηθήσουν την κουζίνα τους να παραμείνει ανοιχτή.

 

Διαβάστε επίσης