Κυριακή, Δεκέμβριος 8

Βάσω Λασκαράκη: Αυτός είναι ο λόγος του χώρισε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους!
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο, έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού είναι φουλ ερωτευμένη με τον διάσημο chef, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί εκτός από το διαζύγιο, «έχασα» την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης