Τρίτη, Αύγουστος 20

Γιατί διήρκεσαν 10 σχεδόν ώρες οι έρευνες στο διαμέρισμα του απαγωγέα; (ΦΩΤΟ)

Φύλο και φτερό» έκαναν το διαμέρισμα του 35χρονου απαγωγέα των δύο μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης που προκάλεσε συγκλονισμό σε ολόκληρη την Κύπρο.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό των παιδιών και του δράστη στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Τυρνάβου γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι και μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σχολείο στο οποίο φοιτούν οι δύο μαθητές, οι αστυνομικοί ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι.

Ως τεκμήρια κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, φαρμακευτικά σκευάσματα και άλλα αντικείμενα, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών η περιοχή ήταν αποκλεισμένη, ενώ το όχημα του υπόπτου που βρέθηκε σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο κάτω από την πολυκατοικία και ήταν αυτό που χρησιμοποίησε για την μεταφορά των παιδιών, μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας για εξετάσεις.

Δέκα ώρες μετά τη σύλληψη του υπόπτου και ενώ κάτω από το σπίτι είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, η προσαγωγή του 35χρονου απαγωγέα σε αστυνομικό σταθμό έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε χρόνο «εξπρές».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης εξήγησε ότι από τη στιγμή που ο 35χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, θα έπρεπε η έρευνα να γίνει στην παρουσία του και γι’ αυτό υπήρχε αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτά τα θέματα τα είχαν κρίνει οι ανακριτές για τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης