Τρίτη, Μάιος 21

Οι μυστηριώδεις «φίλοι» του 35χρονου απαγωγέα των δύο μαθητών

Στο φιλικό περιβάλλον του 35χρονου απαγωγέα των δύο μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, αναζητούν οι ανακριτές την άκρη του νήματος για εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικό πρόσωπο του δράστη έχει ήδη δώσει κάποιες εξηγήσεις αναφορικά με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Τυρνάβου στη Λάρνακα.

Ενώ ο πιο συχνός επισκέπτης και στενότερος συνεργάτης του 35χρονου, ένας Βούλγαρος υπήκοος, φαίνεται ότι αποτελεί το άτομο που θα λύσει πολλούς από τους γρίφους που καλύπτουν την υπόθεση. Το συγκεκριμένο άτομο μάλιστα, ήταν συνέταιρος του δράστη στην εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που διατηρούσε στη Λάρνακα.

ΛΛΛΛ

Όλα τα στοιχεία και ευρήματα που έχουν εντοπιστεί από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, τέθηκαν χθες το απόγευμα επί τάπητος από τους ανακριτές της υπόθεσης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Την ίδια ώρα, οι δύο 11χρονοι μαθητές έδωσαν οπτικογραφημένη κατάθεση στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τα όσα βίωσαν στα χέρια του απαγωγέα για επτά και πλέον ώρες. Οι καταθέσεις λήφθηκαν χωριστά και στην παρουσία ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν και άλλα σενάρια αναφορικά με το κίνητρο του δράστη της διπλής απαγωγής, πέραν από τα λύτρα. Και αυτό, γιατί ευρήματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου οδηγούν και προς άλλες κατευθύνσεις.

alphanews.live

 

Διαβάστε επίσης