Κυριακή, Απρίλιος 21

Την απέρριψαν από το Greece’s Next Top Model και από τα καλλιστεία έφυγε κλαίγοντας

Η 18χρονη Ηρώ Δημητροπούλου δεν τα κατάφερε ούτε στο Greece’s Next Top Model, ούτε στα καλλιστεία!
Η Ηρώ είχε πάει στο ριάλιτι μόδας με τη μαμά της και έγινε χαμός γιατί είναι μόλις 18 χρονών και έχει κάνει πολλές πλαστικές!

Η Ήρώ Δημητροπούλου ήταν τόσο αισιόδοξη ότι θα τα κατάφερνε στο Greece’s Next Top Model αλλά τελικά δεν μπήκε. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός τα είχε χώσει στα μαμά της κοπέλας, που ήταν ίδιες:
«Είναι 18 χρονών! Δεν θεωρείτε ότι είναι πολύ μικρή να πειράζει τον εαυτό της; Δηλαδή στα 30 τι θα κάνει… Ως προς το ότι πείραξες τον εαυτό σου, δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα και μαμά το λέω και σε εσάς. Εγώ σαν μπαμπάς που έχω κόρη δεν θα το επέτρεπα. Αν πήγαινε 20 και ήταν παντρεμένη, ok βρες τα με τον άντρα σου, αλλά σε ηλικία που μένει σπίτι μου, δεν θα το επέτρεπα, το θεωρώ λάθος. Την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει αυτό που είναι. Αν είναι άσχημη, δεν πειράζει, έτσι γεννήθηκε, ούτε εγώ είμαι κούκλος, αυτό αγαπάω σε εμένα, δεν το αλλάζω. Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει γιατί έτσι γεννήθηκα, αυτό με έκανε η μάνα μου. Εγώ δεν βρίσκω το νόημα να ψηφίσω καν. Το θεωρώ λάθος όλο αυτό»!

Η Κρίστι Κρανά που ήταν καλεσμένη στο Happy Day ανέφερε πως ήταν μαθήτρια στη σχολή της και ήταν κούκλα, όταν την είδε μετά από χρόνια δεν την γνώρισε από τις πλαστικές και τόνισε πως έφυγε μετά τα καλλιστεία κλαίγοντας από την πίσω πόρτα!
Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης