Τρίτη, Ιούνιος 18

Στο Μακάρειο 5χρονο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – «Σκνίπα» στο μεθύσι ο οδηγός!

– Το τροχαίο έγινε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδροομο Λάρνακας – Αγ. Νάπας – Εκτός της 5χρονης που εξακολουθεί και σήμερα να νοσηλεύεται τις Πρώτες Βοήθειες έλαβαν μια 28χρονη συνεπιβάτιδα και ένα μωρό 11 μηνών – Καλά στην υγεία του είναι ένας 13χρονος που επίσης επέβαινε στο όχημα, ενώ ο 33χρονος οδηγός ήταν λιώμα στο μεθύσι.
Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι, που τραυματίστηκε χθες βράδυ, σε τροχαία σύγκρουση που έλαβε χώρα επί του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης μια 28χρονη και ένα κοριτσάκι 11 μηνών.

Ο οδηγός του οχήματος, μετά από εξέταση αλκοόλης, διαπιστώθηκε ότι είχε στον οργανισμό του, ποσότητα αλκοόλης, τετραπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9μ.μ. όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, στο οποίο επέβαιναν επίσης η 28χρονη, τα δύο παιδιά και ακόμα ένας 13χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν η 28χρονη, η 5χρονη και το 11μηνο κοριτσάκι. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου η 28χρονη και το 11μηνο κοριτσάκι, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Όσον αφορά στην 5χρονη, διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκεφαλαιμάτωμα μετωπιαίου και ελεύθερο υγρό στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο 33χρονος οδηγός και ο 13χρονος δεν τραυματίστηκαν. Στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 81μg%, αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Διαβάστε επίσης