Τετάρτη, 18 Μαΐου

Trend Alert: Ορίστε γιατί πρέπει να αποκτήσετε και εσείς ένα αποσμητικό με κρύσταλλο

Η εφαρμογή αποσμητικού είναι το νο1 βήμα που πρέπει ΟΛΟΙ να κάνουν, χειμώνα καλοκαίρι – ειδικά καλοκαίρι! Όσο περιποιημένες κι αν δείχνετε, έχοντας περάσει ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να κάνετε το μακιγιάζ και να φτιάξετε τα μαλλιά σας, αν η περιοχή της μασχάλης μυρίζει περίεργα, δεν πρόκειται να είστε ελκυστικές. Ακουγόμαστε κάπως απόλυτοι και αυτό γιατί είμαστε: η προσωπική υγιεινή είναι πάρα πολύ σημαντική.

Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να φορέσουν αποσμητικό, για λόγους υγείας, αφού πολλά από αυτά –ειδικά εκείνα που έχουν αντιιδρωτικές ιδιότητες- περιέχουν μία πληθώρα τοξικών συστατικών. Οι έγκυες για παράδειγμα δεν είναι καλό να χρησιμοποιούν αποσμητικά, εκτός αν είναι 100% φυσικά. Celebrities, όπως η Behati Prinsloo (η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Adam Levine) έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς τα φυσικά αποσμητικά που επιλέγουν. Τα δικά της αγαπημένα είναι αυτά:

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα συνηθισμένα αποσμητικά που κυκλοφορούν στην αγορά για λόγους υγείας, η καλύτερη επιλογή είναι ο κρύσταλλος. Το φυσικό αυτό αποσμητικό προέρχεται από καθαρό ορυκτό και δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας κατά των δυσάρεστων οσμών του σώματος, χωρίς όμως να εμποδίζει την αναπνοή του δέρματος. Δεν περιέχει αλκοόλ, αρώματα, parabens, άλατα αλουμινίου ή άλλα βλαβερά συστατικά και δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Plus: είναι οικονομικός και θα σας κρατήσει για πολλούς μήνες.

Πώς χρησιμοποιείται; Βρέχετε με νερό τον κρύσταλλο, εφαρμόζετε στην περιοχή της μασχάλης και μόλις τελειώσετε, ξεπλένετε τον κρύσταλλο με νερό και τον αφήνετε να στεγνώσει. Simple as that. Θα τον βρείτε στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram


Source: Instyle.gr

Διαβάστε επίσης