Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Τρολ από τη Ρωσία αποκαλύπτει: «Ετοιμαζόμασταν να κυκλοφορήσουμε ψεύτικο sex tape με την Κλίντον»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε «τρολ» από τη Ρωσία, που δήλωσε ότι η… εταιρία στην οποία εργαζόταν σκεφτόταν να δημοσιοποιήσει ψεύτικο sex tape με την Χίλαρι Κλίντον πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με τον Alan Baskaev, ο οποίος είναι και ο πρώτος πρώην εργαζόμενος της εταιρίας που σπάει τη σιωπή του, οι εργοδότες του διαχειρίζονταν δημοφιλείς λογαριασμούς στο Twitter και είχαν ως στόχο να ενισχύσουν την προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ. Η ιστοσελίδα Daily Beast αποκαλύπτει ότι η εταιρία, «Internet Research Agency», διαχειριζόταν επίσης και αρκετές ιστοσελίδες που στήριζαν τον Τραμπ.

Ο Baskaev είπε ότι οι εργοδότες του σκέφτηκαν κάποια στιγμή να κυκλοφορήσουν ένα ψεύτικο sex tape στο διαδίκτυο, με «πρωταγωνιστές» τη Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα!

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, είχαν βρεθεί και οι ηθοποιοί που θα ενσάρκωναν τους δύο πολιτικούς. «Νόμιζαν ότι θα κερδίσουν το τζακ ποτ» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Μα δεν καταλαβαίνετε; Δεν θα πιστέψει κανείς».

Ο Baskaev εργάστηκε στην εταιρία από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015. «Δεν ξέρω τι συνέβαινε στην πρωινή βάρδια αλλά τη νύχτα ήταν απίστευτη η κατάσταση. Κάναμε τα πιο αδιανόητα πράγματα που σκεφτόμασταν» δήλωσε ο ίδιος.

Η ομάδα, μάλιστα, έφτιαχνε ψεύτικα βίντεο με Αμερικανούς στρατιώτες να πυροβολούν το Κοράνι. «Τα περισσότερα από αυτά δεν έπεισαν γιατί οι ηθοποιοί δεν είχαν καλές αγγλικές προφορές» είπε οι ίδιος.

Ερωτηθείς εάν φοβάται μετά τις αποκαλύψεις αυτές, ο Baskaev απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, είπε ότι δεν ανησυχεί ούτε όταν αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που… πλήρωνε τους μισθούς τους ήταν ο Yevgeny Prigozhin, γνωστός συνεργάτης του κ. Πούτιν.

Το όνομα του Prigozhin «φιγουράρει» στη λίστα των ατόμων εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί κυρώσεις.


Source: Iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης