Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς τα χαρμόσυνα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο. Την ημέρα των γενεθλίων της, – 17 Σεπτεμβρίου – ο σύντροφος της, Θοδωρής Μαροσούλης πήρε την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου. Έτσι, της χάρισε ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. Φυσικά, η απάντηση ήταν θετική. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε μέσω Insta Story φωτογραφία της Μελέτη, στην οποία πόζαρε με το μονόπετρο της.

Μετά την πρόταση γάμου, τα δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια δεν διέψευδε αλλά ούτε και επιβεβαίωνε το χαρμόσυνο γεγονός. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω του περιοδικού ΟΚ του οποίο το τελευταίο εξώφυλλο κοσμούσε η παρουσιάστρια με φουσκωμένη κοιλίτσα. Έτσι, έγινε γνωστό πως η Ελεονώρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μέσω Insta Story μια φωτογραφία στην οποία αποκάλυψε πως απήλαυσε ένα… γαλατομπούρεκο, το οποίο έφτιαξε η Βένια Καραγιάννη. Φυσικά, η φουσκωμένη της κοιλιά κλέβει την παράσταση.

Αναμφίβολα βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, κι αυτό φαίνεται!

Δείτε την φωτογραφία:

Μάλιστα, την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε στο λογαριασμό της και η Βένια Καραγιάννη, γράφοντας: “Ναι, είναι έγκυος! @nonoram (Για την ιστορία, πήρε το ταψί με το γαλακτομπούρεκο και έτρωγε με το κουταλάκι και το σιρόπι! Το χειρότερο; Δεν το έδινε πίσω! #homemadegalaktoboureko”.

 

Διαβάστε επίσης