Σάββατο, 13 Αυγούστου

Όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ο λόγος για το Γιώργος Παπακώστα που από αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουν δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζει γευστικές συνταγές και την Πτρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Ο γνωστό σεφ παραχώρησε συνέντυεξη στο “Thema People” και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για τις φήμες που κάνουν λόγο πως χώρισε με την επί τρία χρόνια σύντροφό του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν θα σου πω ούτε όχι, ούτε ναι. Θα πω ότι δεν θέλω να ασχολούνται με τα προσωπικά μου και ποτέ δεν ήθελα. Απλώς αν πριν από τρία χρόνια δεν τα είχα φτιάξει με την Πατρίτσια που είναι ηθοποιός, αλλά με τη Μαρία που είναι υπάλληλος, κανείς δεν θα το ήξερε, ούτε θα απασχολούσε τα media. Τώρα άμα ποστάρεις κάτι στα social media, που το κάνεις όταν είσαι ερωτευμένος, δεν το σκέφτεσαι έτσι, εκείνη τη στιγμή θέλεις να το μοιραστείς κυρίως με τους φίλους σου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και εγώ και η Πατρίτσια, αυτή τη στιγμή κυνηγάμε πάρα πολύ τα επαγγελματικά μας και είμαστε σε μια φάση που δίνουμε μεγάλη βάση στο μέλλον μας, ο καθένας το δικό του και όχι κάποιο κοινό μέλλον”.

Αλλά και η ηθοποιός με δηλώσεις της διέψευσε τις φήμες χωρισμού της με τον σεφ της Ελένης Μενεγάκη,ξεκαθαρίζοντας ότι συνεχίζει να είναι ζευγάρι μαζί του εδώ και τρία χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης