Σάββατο, 13 Αυγούστου

Eurovision 2018: Απέρριψαν την πρόταση της Ελένης Φουρέιρα-Οι πρώτες δηλώσεις της

Πρόκειται για μία κατά κοινή ομολογία κορυφαία τραγουδίστρια στην ποπ σκηνή της χώρας μας. Η Ελένη Φουρέιρα είναι φανατική της Eurovision και έχει ήδη δοκιμάσει να λάβει μέρος στο παρελθόν.

Παρά την επιθυμία της να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό μουσικής, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στην φετινή διοργάνωση.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε χθες σε event μόδας και όταν τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο γεγονός. Συγκεκριμένα εξήγησε πως απέρριψαν την πρότασή της, εκφράζοντας ανοιχτά την πικρία της.

Αναλυτικά, ξεκίνησε να λέει πως κάθε χρόνο προσπαθεί να βρεθεί στο διαγωνισμό και σχολίασε: «Ξανακάναμε πρόταση. Είναι πολύ κρίμα να το συζητάω γιατί κι εγώ δεν έχω κάτι να πω. Εύχομαι σε όποιον πάει καλή επιτυχία»

«Δεν υπάρχει αποκλεισμός, απλά οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εθνικό διαγωνισμό, με ελληνικό στίχο. Ήθελαν συγκεκριμένα πράγματα και το project αυτό που εμείς προτείναμε, μάλλον δεν τους έκανε. Δεν είπαμε ότι θα έχει αγγλικό στίχο, αλλά δε νομίζω να ξαναστείλω. Δύσκολα πια», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

Διαβάστε επίσης