Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Sex and the City: Θα γυριστεί τελικά η τρίτη ταινία;

Είναι σίγουρα μια ταινία σταθμός στη ζωή και την καριέρα των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της, αλλά το τελευταίο διάστημα και ενώ περιμέναμε να δούμε το Sex and the City 3, τα πράγματα άλλαξαν και ανακοινώθηκε πως δεν θα γυριστεί τελικά τρίτη ταινία.

Αρχικά, κυκλοφόρησε η φήμη πως η Κιμ Κατράλ που υποδύεται στη σειρά και τις ταινίες την Σαμάνθα Τζόουνς, δεν ήθελε να συμμετέχει στην τρίτη εκδοχή του Sex and the City με την επιτυχημένη συνταγή να χαλά και την ταινία να μπαίνει τελικά στον πάγο. Ωστόσο η δήλωση της Κρίστιν Ντέιβις – που υποδύεται τη Σάρλοτ Γιορκ – μας δίνει ελπίδες…

Σύμφωνα με το «E! News», η Κρίστιν, host στο φετινό Princess Grace Awards Gala, μίλησε για το πρότζεκτ, το οποίο θεωρητικά έχει μπει στο συρτάρι: «Απλά, είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι και οι συμπρωταγωνίστριές μου είναι επίσης ευγνώμονες για την υποστήριξη των θαυμαστών μας, για το ότι έχουμε η μία την άλλη, για το ότι αγαπάμε η μία την άλλη. Ακόμα μπορεί να σκαρφιστούμε κάτι, δεν ξέρω, θα είναι υπέροχο».

Όπως όλοι ξέρουμε, οι κυρίες του «Sex and The City» κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Σεπτέμβριο για να ανακοινώσουν ότι δεν θα έμπαινε σε στάδιο παραγωγής η ταινία, όπως προβλεπόταν από τον αρχικό σχεδιασμό. Φήμες θέλουν την Κιμ Κατράλ να είναι ένας από τους βασικούς λόγους αυτής της εξέλιξης.

Υποτίθεται ότι η ηθοποιός, που υποδυόταν τη Σαμάνθα Τζόουνς στην τηλεοπτική σειρά, δεν ήθελε να παίξει σε τρίτη ταινία. Η Κιμ, πολύ σύντομα, τουίταρε ότι από το 2016 είχε θέσει τον εαυτό της εκτός σχεδίων για τρίτη ταινία. Αργότερα, σε εμφάνισή της στο «Piers Morgan’s Life Stories», εξήγησε ότι η τηλεοπτική σειρά ήταν σημαντικός λόγος για τον οποίο πήρε απόφαση να μην κάνει παιδιά.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Κρίστιν Ντέιβις, στο γκαλά, ευχαρίστησε μεν τους θαυμαστές, αλλά σταμάτησε εκεί. Εμείς έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στη φράση της «ακόμα μπορεί να σκαρφιστούμε κάτι, δεν ξέρω, θα είναι υπέροχο». Και «κάνουμε το σταυρό μας».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.